Kør med veterantoget til hjertet af Hedeland Naturpark

Tag en tur med veteranbanen og oplev naturen i Hedeland fra et nyt perspektiv. Togene kører hver søndag og på enkelte onsdage i sommerhalvåret.

Du kan også tage toget på udvalgte dage i efterårsferien og det hyggelige juletog kører både lørdage og søndage op til jul.

Hedelands Veteranbane er Danmarks længste smalsporede veteranjernbane på 5 kilometer med 8 standsningssteder undervejs. Læs nærmere om den hyggelige tur i pjecen.

To-togsdrift med damp- og motorlokomotiver hver søndag fra juni til primo oktober september. Løvfaldstog i skolernes efterårsferie i uge 42. 

Derudover juletog til spejdernes julestue med juletræssalg både lørdage og søndage op til jul.

Den smukke og varierede tur passerer forbi de fleste af Hedelands udflugtsmål, herunder den fantastiske Naturlegeplads ved Fem Ege og Brandhøjbanens små tog - se YouTube video: https://youtu.be/es5m-Osj4gs

Turguide på www.ibk.dk

Ved udgangspunktet på Hedehusgården er der billetsalg, hvor du også kan købe slik, is og drikkevarer til turen. Her findes desuden en udstilling af smalsporede lokomotiver.

Du kan også købe billetter på toget.

Vi modtager kontanter og MobilePay, men ikke Dankort.

 

Sommersæson 2023 starter 14. maj 2023. 
Husk også, at der er onsdagskørsler, den 14. juni, 12. juli og 9. august 2023, hvor veterantog køres frem og museet og kiosken åbnes, hvor der sælges is, sodavand, slik og kaffe.
Læs mere via
 www.ibk.dk