Nyd madpakken i naturskønne omgivelser

Hedeland Naturpark er med sine mange opholds- og grillsteder, velegnet til hyggelige skovture og arrangementer med hele familien.

I Hedeland Naturpark er der opsat borde og bænke i det fri, der giver mulighed for hyggelige stunder med familien. Fyld picnickurven og slå dig ned på én af opholdspladserne på området - eller find dit helt eget tilholdssted, og bred tæppet ud på græsset.

Hvis uvejret er ude, så kryb i ly under de overdækkede opholdspladser, der også findes på området. Her kan du f.eks. spise din medbragte frokost ved vinterrassen, eller nyde udsigten udover en af søerne. Du kan også tilberede din medbragte mad på de opsatte grill på området eller finde ro ved én af parkens hyggelige bålsteder.

Find opholdspladser, grillpladser og nærmeste toiletter her.

Bemærk: Det er ikke muligt at købe noget på området. Medbring derfor selv grilludstyr, madvarer osv. Områder og opholdssteder kan ikke reserveres, men du er velkommen til at afholde arrangementer.

Aktiviteter i Hedeland Naturpark

I Hedeland Naturpark er der et væld af muligheder for gratis aktiviteter og oplevelser i naturen. Derudover er der en lang række selvstændige foreninger på området, der tilbyder forskellige aktiviteter som f.eks. golf, skisport, motorsport, mountainbike mm.

Ønsker du at udforske forenings- og klubtilbud, sker dette gennem områdets selvstændige klubber og foreninger. Kontakt den pågældende klub for information og tilmelding til foreningsaktiviteter. Foreningsaktiviteterne er i nogle tilfælde forbeholdt medlemmer.

Reglementer for færdsel og ophold i Hedeland Naturpark skal altid overholdes,
og områderne skal holdes rene.