Oplev Danmarks største naturskabte scene - Hedeland Amfiteater

Besøg Hedeland Amfiteater, der i dag er omdannet fra grusgrav til Danmarks største udendørs scene med plads til over 4000 tilskuere.

Hedeland Amfiteater er en oplevelse for sig blot ved et besøg.
Teatrets størrelse og beliggenhed, direkte ned til en sø, er en smuk og overvældende oplevelse og giver en helt speciel stemning. Udefra syner området ikke af meget, men når du først kommer ind gennem portene, kan du for alvor se, hvor stort Amfiteatret i virkeligheden er.

Teatret er opbygget efter det klassiske græske teater, hvor tilskuerpladserne omgiver scenen i en halvcirkel. Amfiteatret er hovedsageligt bygget af jordmaterialer og er omdannet fra at være en nedlagt grusgrav til den smukke og funktionelle udendørs scene, det er i dag.

Om sommeren bliver teatret brugt til operaforestillinger, musicalforestillinger, teater og koncerter, men kan ellers frit besøges.

Har du børn med, så tag forbi miniamfiteatret ved Naturlegepladsen, hvor børnene kan lave deres egen lille forestilling.

Opholdspladser, P-pladser og toiletter

Kommer du i bil, finder du Amfiteatret ved indkørsel fra Tranemosevej 8 ved Lergraven. Nær teatret er der opført portbygninger og toiletter. I tilknytning hertil ligger opholds- og p-pladser m.v.

Ønsker om brug af teatret henvises til I/S Hedelands sekretariat.