Rodgers og Hammersteins udødelige musical-klassiker opføres i anledning af 60-års jubilæet for verdenspremieren på Broadway i 1959. Et stort og stærkt cast anføres af Isabel Schwartzbach som Maria, Morten Hemmingsen som Kaptajn von Trapp samt Tommy Kenter, Elsebeth Dreisig og mange flere. Billetsalget er gået i gang på Ticketmaster.dk

Premiere: 20. juni 2019 på Hedeland Amfiteater

Miolto Arts & Music ApS kan i dag præsentere en ny, stor 60-års jubilæumsopsætning af en af teaterhistoriens største musical­­-klas­sikere med stærk cast, stort kor, Danmarks UnderholdningsOrkester og spektakulær scenografi. Den 20. juni 2019 er der premiere på en ny, stor udendørsopsætning af Rodgers og Hammersteins THE SOUND OF MUSIC i Hedeland Amfiteater ved Hedehusene. Hedeland Amfiteater er en af landets største udendørsscener og kan til THE SOUND OF MUSIC huse godt 3.000 siddepladser. Det er første gang, at Hedeland Amfiteater lægger scene til en musicalproduktion.

Det er Miolto Arts & Music, der står bag nyopsætningen af THE SOUND OF MUSIC. Det er selskabets første musicalproduktion, og efter planen vil selskabet producere musicals på Hedeland Amfiteater hver sommer og skabe oplevelser af høj kvalitet for et bredt publikum, der først og fremmest efterspørger unikke, underholdende oplevelser. Selskabets grundlæggere, Ole Justesen, Tonny Borup Mortensen og Michael Morelli, har til sammen mange års erfaring inden for musik- og teaterproduktion, ledelse, teaterdrift, agentvirksomhed og økonomi – bl.a. fra opgaver og projekter på Fredericia Teater, Den Jyske Opera, i Tivoli Artists, i Crescendi Artists, koncerter i Tivolis Koncertsal m.m.

På vegne af selskabet udtaler Ole Justesen: 

Vi har længe barslet med at skabe en stor udendørsopsætning af THE SOUND OF MUSIC, og vi er fantastisk glade for, at det er lykkedes at indgå et samarbejde med I/S Hedeland og alle de lokale kræfter i området. Vi er også lykkelige for, at det er lykkedes at samle et drømmehold både på og bag scenen, og vi ser frem til at præsentere en af verdens mest elskede musicals i en ny, vital produktion i de fantastiske omgivelser omkring Hedeland Amfiteater.

 

Stærkt cast

Miolto Arts & Music ApS har samlet en perlerække af stærkere sangere og skuespillere til opsætningen. I en af de mest berømmede kvindelige musicalpartier nogensinde får stortalentet Isabel Schwartzbach én af sine allerstørste roller til dato. Hun har en BA fra Syddansk Musikkonservatorium fra 2013 og debuterede samme år som Maria i West Side Story på Jysk Musikteater. Hun har tidligere i år spillet samme rolle på Aarhus Teater og Aalborg Teater, ligesom hun har spillet Cosette i Les Misérables på Aarhus Teater og haft roller i Beauty and the Beast, The Sound of Music og Jekyll and Hyde. Netop nu spiller hun Christine i The Phantom of the Opera på Det Ny Teater.

Over for hende kan publikum se frem til at opleve Morten Hemmingsen som Kaptajn von Trapp. Han er uddannet fra Odense Teaterskole i 2005 og har siden medvirket i en lang række film og teaterforestillinger. Morten blev i 2013 landskendt, da han spillede Morten Enevoldsen i den første sæson af TV2's Badehotellet; en rolle han har spillet i alle fem sæsoner af serien.

Den godhjertede, men opportunistiske husven og impresario Max Detweiler spilles af Tommy Kenter, som senest har hentet stor ros for sit portræt af grosserer Phillip Salomon i Bille Augusts succes-filmatisering af Lykke-Per. Ligeledes har han en stor rolle i brødrene Avaz’ kommende drama Kollision.

Den berømte rolle som Abbedissen synges af sopranen Elsebeth Dreisig, som gennem de seneste 25 år har sunget et væld af store partier på Den Jyske Opera og Den Kongelige Opera, bl.a. i La Traviata, La Bohème og Madame Butterfly.

Resten af castet offentliggøres løbende. Udover hovedcastet medvirker også et stort folkekor, et dusin børn og Danmarks UnderholdningsOrkester under ledelse af dirigent Andreas Vetö.

 

Billetsalget er gået i gang på Ticketmaster.dk

Link til Ticketmaster - https://www.ticketmaster.dk/artist/the-sound-of-music-billetter/1006984

Læs mere på www.the-sound-of-music.dk