Kør med veterantoget til hjertet af Hedeland Naturpark

Tag en tur med veteranbanen og oplev naturen i Hedeland fra et nyt perspektiv. Togene kører hver søndag i sommerhalvåret.

Du kan også tage toget på udvalgte dage i efterårsferien og det hyggelige juletog kører både lørdage og søndage op til jul.

Hedelands Veteranbane er Danmarks længste smalsporede veteranjernbane på 5 kilometer med 8 standsningssteder undervejs. Læs nærmere om den hyggelige tur i pjecen.

To-togsdrift med damp- og motorlokomotiver hver søndag fra juni til medio september. Løvfaldstog i skolernes efterårsferie i uge 42. 

Derudover juletog til spejdernes julestue med juletræssalg både lørdage og søndage op til jul.

Den smukke og varierede tur passerer forbi de fleste af Hedelands udflugtsmål, herunder den fantastiske Naturlegeplads ved Fem Ege og Brandhøjbanens små tog - se YouTube video: https://youtu.be/es5m-Osj4gs

Turguide på www.ibk.dk

Ved udgangspunktet på Hedehusgården er der billetsalg, hvor du også kan købe slik, is og drikkevarer til turen. Her findes desuden en udstilling af smalsporede lokomotiver.

Du kan også købe billetter på toget.

Vi modtager kontanter og MobilePay, men ikke Dankort.

 

Hedelands Veteranbane kører tog flere dage i skolernes efterårsferie (uge 42), og juletog både lørdage og søndage i december.
Se køreplaner på ibk.dk