Kør med veterantoget til hjertet af  Hedeland Naturpark

Tag en tur med veteranbanen og oplev naturen i Hedeland fra et nyt perspektiv. Togene kører hver søndag og på enkelte onsdage i sommerhalvåret - se kalenderen.

Du kan også tage toget på udvalgte dage i efterårsferien og det hyggelige juletog kører både lørdage og søndage op til jul.

Hedelands Veteranbane er Danmarks længste smalsporede veteranjernbane på 5 kilometer med 8 standsningssteder undervejs. Læs nærmere om den hyggelige tur i pjecen.

To-togsdrift med damp- og motorlokomotiver hver søndag fra juni til primo oktober september. Løvfaldstog i skolernes efterårsferie i uge 42. 

Derudover juletog til spejdernes julestue med juletræssalg både lørdage og søndage op til jul.

Den smukke og varierede tur passerer forbi de fleste af Hedelands udflugtsmål, herunder den fantastiske Naturlegeplads ved Fem Ege og Brandhøjbanens små tog - se YouTube video:

https://youtu.be/es5m-Osj4gs

Turguide på www.ibk.dk

Ved udgangspunktet på Hedehusgården er der billetsalg, hvor du også kan købe slik, is og drikkevarer til turen. Her findes desuden en udstilling af smalsporede lokomotiver.

Du kan også købe billetter på toget.

Vi modtager kontanter og MobilePay, men ikke Dankort.

 

Veterantoget kører som følger i 2020: 

Sommer:

Søndage fra 14. juni til 4. oktober 2020

Køreplan på www.ibk.dk

 

Aftentog:

For at tilbyde gæsterne en mulighed for en togtur på en hverdag, så tilbyder vi en togtur tre onsdagsaftener i løbet af sommeren

8. juli, 12. august 2020 og 9. september 2020 - afgang fra Hedehusgården 17.00-18.00-19.00-20.00 og fra Rubjerg 17.00 – 18.00 - 19.00 og 20.00

Mere info er her: http://www.ibk.dk/onsdags-aftentur/

 

Efterårstog/ Løvfaldstog i skolernes efterårsferie Uge 42:

Mere info og tider er her: http://www.ibk.dk/hvb_u42-tog/

 

 

Årets julekørsel er lørdage og søndage: Mere info her: http://www.ibk.dk/juletog/